Hyggelig skydebane

I smukke omgivelser

2 sporting baner

Duerne stilles med jævne mellemrum

Opvarmet klubhus

Med overdækket terrasse

Dygtige instruktører

Og mulighed for at låne gevær

Flugtskydningsinstruktører

Flugtskydningsinstruktører

I Hvidebæk Jagtforening har vi mange dygtige flugtskydnings instruktører, der står klar til at hjælpe dig.

Kom ud forbi skydebanen i vores åbningstid for at booke en aftale, du kan være heldig at vi har en ledig instruktør samme dag, men dette kan ikke garanteres.  

For personer uden jagttegn eller bærertilladelse, koster det 200kr at komme ud og skyde med en instruktør. Dertil kommer forbrug af patroner og lerduer. 

Vores instruktører kan have ekstra travlt i perioden op til der afholdes DJF ‘s haglskydeprøve på vores bane. 

Skyd med jagtgevær til dit næste arrangement!

Det er også muligt at booke et arrangement med instruktører på vores skydebane. Om det er polterabend, fødselsdag, firma arrangement eller andet, så står vi klar til at gøre jeres besøg til en fed oplevelse. 

Ved større arrangementer kan skydebanen også lejes udenfor åbningstid. 

Book en flugtskydningsinstruktør

Er du igang med at tage jagttegn?*

Flugtskydningsinstruktører

Martin Tønnesen

Udd. instruktør

Når du har booket en instruktør

Når du har aftalt en dag og tid med en af vores instruktører, så møder du bare op den pågældende dag. Hvis du har eget hørevæn, vil det være en god ide at tage dette med, og eller har vi både ørepropper og høreværn der er mulighed for at låne.

Har du ikke selv et gevær, så har vi også et gevær du kan låne under skydningen. Har du lidt eller ingen erfaring med jagtgeværer, eller er du ny på vores skydebane, så starter instruktører med en sikkerhedsmæssig gennemgang omkring håndteringen af geværet, inden vi påbegynder skydningen. 

Selve skydningen foregår som oftest på trapbanen. På trapbanen har vi 2 maskiner, som kaster duer ud fra et lille skur som står forrest på banen, herfra kastes duer ud i forskellige retninger. 

At være instruktør kræver godkendelse

Hvis man ikke har jagttegn eller bærertilladelse, så må man ikke håndtere et jagtgevær. Mange tror det er okay, hvis de sammen med en erfaren skytte der kan hjælpe og guide, men det er det IKKE. Det kræver ifølge lovgivningen en uddannet instruktør.

Det kan medføre bortvisning for begge parter fra skydebanen,  hvis man som ikke uddannet instruktør, udleverer gevær til en uden jagttegn og bærertilladelse. 

Det er tilladt at komme på skydebanen sammen med egen instruktør, denne skal blot have sin instruktørautorisation med og fremvise inden håndteringen af våbnet påbegyndes. 

Hvordan bliver man instruktør?

Man skal opfylde flere krav for at kunne påbegynde uddannelsen som instruktør. Uddannelsen består af et koncentreret weekend kursus, der afsluttes med en prøve. 

Uddannelsen udbydes via flere forbund, her kan nævnes Danmarks Jægerforbund, Dansk Skytte Union og Skovskolen